2015-05-09 980 浏览
依间野依过几次,单系个特餐职员次次都讲唔同野,通常茶餐厅特餐常餐都系 通粉/意粉/面/米粉 任选一样佢个餐牌特餐系写叉烧通粉,我第一次食时问除左通粉仲有无其他野拣,职员就话可以转米粉or面第二次食我就问有无得转意粉,职员话无得转意粉第三次食我又问另一位职员有无得转意粉,依次果位职员又可以帮个餐转意粉今次我直接话转意粉,又另一位职员居然话无得转意粉,我话要转面佢又话唔得,仲拎埋个餐牌指住俾我睇话写住系通粉前后食过4-5次,咁啱每次都唔同职员落单,而每次唔同人落单讲d野都唔同,麻烦可唔可以俾个统一讲法呢单系个特餐味道都算ok,叉烧都算几大片,炒蛋都几好食,系炒得少左d,多士都几软熟,如果要通粉,可能会觉得唔够食,同埋我觉得依间野d胡椒粉无乜味,我落好多沈哂底都仲系无乜胡椒味
第二次食我就问有无得转意粉,职员话无得转意粉

特餐
2015-05-06