2024-08-11
好耐之前去过大角咀Lost Stars,好钟意可以边听Live band边食高质料理嘅体验。虽然无得再去,但都可以去佢哋嘅铜锣湾店,结合咗黑胶唱片概念同酒吧,成个氛围都好chill,轻松一下!Mussels Pot In Creamy white Wine Garlic Sauce大赞!令本身唔系好钟意青口嘅我都好惊喜,入口酒香、蒜香加鲜香齐晒,再配埋法包蘸汁食一流呀!Provencal Salmon Fillet男朋友就特别钟情于呢个香煎三文鱼,外皮香脆食落有啲芥末香味,加埋幼滑又充满牛油香嘅薯蓉,唔想食得咁heavy嘅话可以拣佢!U.S Black Angus Rib Eye Steak (10 oz)嚟到我最爱安格斯肉眼扒,牛味浓郁,肉质幼嫩非常Juicy亦唔多筋,加埋佢哋嘅特调酱好好食!Crème Brulée焦糖布甸面头焦糖脆卜卜唔会太薄或太厚,加埋充满奶香又好幼滑嘅布甸,真系完美句号!Delicate / Whisky High BallDelicate入口会饮到伯爵茶同橙香,酒味唔算好浓,味道好fresh;Whisky High Ball就啱晒钟意烈酒嘅男士,放工饮返杯条
Provencal Salmon Fillet
Crème Brulée
Delicate / Whisky High Ball
Delicate入口会饮到伯爵茶同橙香,酒味唔算好浓,味道好fresh;Whisky High Ball就啱晒钟意烈酒嘅男士,放工饮返杯条气即刻Gur晒!