2019-06-05
呢间Amplifier系一间有Live Music嘅餐厅,一到8:00就有 Live Show,咁啱我地星期六去,有电结他同saxophone听,乐手remix左好多中/英/日嘅经典/流行歌,好正好有共呜呢!呢道有个特别嘅Gimmick,原来星期四上台唱歌可以全枱八折😳💵💰下次同friend食饭要拣星期四!.Buffalo Chicken Wings 🐥炸到香脆嘅鸡翼,甜甜酸酸+微辣嘅Buffalo Wings 酱汁,几正宗几好味!有五只+伴碟嘅黑醋沙津。香煎鹅肝🥪鹅肝大大嚿,烧得好香脆,而且入口即溶又无渣🥰点蓝莓酱及脆脆多士一齐食好滋味🥳.美国特级安格斯牛肉眼🐂牛肉好靓,咬落去超级软熟又多肉汁,肉质有肥有瘦无筋😛啱哂我地。落咗盐去烤煮而成,由于无多余腌料,食到牛嘅原汁原味😍 🧂牛肉上面配一旧烧过嘅大蒜,旁边有牛肉嘅酱汁同埋海盐俾你任君选择.任何主菜可+$50跟餐,会有嘢一杯嘢饮,汤,蒜蓉包同甜品🍰值得一赞系粟米忌廉汤真材实料,食到啖啖粟米蓉,甜品系朱古力慕丝蛋糕,朱古力味浓郁,正啊!.👍🏻好Enjoy听住Live Music食饭,环境好Nice,服务唔错,嘢食更加系超水准🥰绝会再次帮
Buffalo Chicken Wings 🐥
任何主菜可+$50跟餐,会有嘢一杯嘢饮,汤,蒜蓉包同甜品🍰
蒜蓉包
Affogato
朱古力慕丝蛋糕
👍🏻好Enjoy听住Live Music食饭,环境好Nice,服务唔错,嘢食更加系超水准🥰绝会再次帮衬!