第一次觉得难食到要食评提醒下大家针对嘅系佢嘅食物同服务是咁的 最近系附近返intern,咁今日冇带饭,放lunch行过,见到好似唔错,都几吸引㖞,就谂住试下啦 结果伏了🫠佢系可以用Qr落单嘅,咁我见天气热,佢又有个消暑冷刀,所就谂住试下啦。 叫咗一个手撕鸡冷刀削面,一落枱 心谂卖相好好🤩一定好好食!结果…手撕鸡劲「鞋」仲有阵怪味?可能系平时啲人讲嘅雪藏味,但我唔识分只可以形容俾大家听系怪味😮‍💨跟住到个面啦…食第一啖 呆咗😨差啲咬唔开 真系韧过香港人条命…跟住上黎OpenRice 睇下发现um…啲人推荐话:好烟韧!有咬口!正!但我真的欣赏唔黎 可能系我人生经验未够 唔识欣赏🥱如果你钟意烟韧口感 呢间野一定系你嘅最佳选择👍🏻 最后,到野饮,加$6 要咗杯冻豆浆,环保冇饮管我明,但大佬呀,你白色杯,跟住杯边有啲黑色一达达嘅痕迹我点落口呀?咁都算啦,我攞纸巾抹咗一圈 同自己讲 可能系佢甩色呢🤪 跟住饮第一啖 震惊了🤯饮多啖确认下,我竟然饮到阵凉茶味?GG唔通我中咗covid,味觉失调咗?真系劲难饮,20岁人第一次饮咁难饮嘅豆浆🤮题外话:我坐吧台,佢个雪柜系我斜后面,个姨姨次次黎攞野都劲大力闩
第一次觉得难食到要食评提醒下大家
针对嘅系佢嘅食物同服务

题外话:我坐吧台,佢个雪柜系我斜后面,个姨姨次次黎攞野都劲大力闩个门 劲大声 的冷气同啲味又飞晒过黎。我自己都做过part time 楼面 都明白午市人流大 比较易用完啲料 但你都唔系咁攞法下嘛…唔好意思都冇句…☹️

不过佢落单个阵 可以拣 淋啲/爽啲 只能怪自己第一次食 冇经验 冇到拣淋啲 同埋佢个汁同份量都ok嘅😮‍💨但手撕鸡同杯豆浆 真系搞唔掂…帮唔到佢兜🥱

食之前真系要好好考虑下

2022-06-21