2016-11-15
1990 浏览
之前朋友带我黎过之后,就真心觉得呢度好抵食。除左价钱合理之外,仲要系免加一!!同朋友两个人6点半左右黎到,一枱人都无,以为可以坐卡位啦,点知原来已经比人BOOK哂....本身想黎试下呢度既任食西冷架,但原来要BOOK左枱先可以食,唯有下次先啦我叫左加拿大厚切肉眼牛扒(1lb),朋友叫左澳洲T骨牛扒(14oz),另外加多一份纽约芝士肉酱粗薯条加$15任饮冻柠茶,甜度自己调节纽约芝士肉酱粗薯条 一直都好中意食粗薯,而且上次试完之后就深深爱上呢度既薯条,所以第一样就决定左要叫佢!!今次同上次一样,都系热辣辣送上枱,芝士可以拉到丝! 分量都多不过唯一唔同既系,今次啲薯条比较湿,好多都唔脆...有D失望加拿大厚切肉眼牛扒(1lb) 一上枱都系好惊讶,因为真系好大份。讲真系其他地方食相同SIZE既牛扒,无二百应该走唔出呢个门口。我地叫左五成熟,不过师傅有少少失手,块扒已经OVER左五成。但值得一赏既系,即使块扒煮得过熟,但仍然嫩滑多汁!! 而且成块扒又唔会太肥太多脂肪!赞澳洲T骨牛扒(14oz) 拣T骨既原因系因为可以享受到两种唔同既肉质。呢个就岩岩好五成熟,味道唔错,一边系嫩滑多汁,但另一边就比
纽约芝士肉酱粗薯条
加拿大厚切肉眼牛扒(1lb)
澳洲T骨牛扒(14oz)
两个人饱到上心口,每个人都只不过系$190,真心抵食
题外话,呢度员工严重不足,店面有一段时间系无员工系度,埋单都要好耐..