2011-03-29
对我嚟讲大角咀都几唔就脚,所以又去就要同有车既朋友去,点知去咗三次先食到一次,因为好难等到街表,亮贤居车位只限访客,大家要比啲耐性等下,仲要加上运气先有得食。我order咗烧肉眼扒三文治、凯撒沙律及咖啡,果然名不虚传。1)烧肉眼扒三文治 - 肉眼扒汁多味浓,加上酱汁及香软面包,好味呀………….2)凯撒沙律 – 新鲜,水准中上。(**跟餐著数小贴士:凯撒沙律跟餐加$4,散叫$12;薯条跟餐加$0,散叫又系$12,如果同时想食凯撒沙律及薯条的话,就要餐跟薯条($0),另加凯撒沙律($12),咁就悭番$4喇。)3)咖啡 – 比一般café水准嚟讲都算唔错,够浓够香,唔会失望。由于我杯咖啡落多咗糖,去柜台攞杯水饮下,问咗几次都话得,最后都系唔记得,结果令我留下好深刻既印象,唔知会唔会系市场策略呢?