2022-08-29
[美国精选肉眼牛扒🥩]($232)可选两款配菜:焗薯仔🥔/ 焗甜薯🍠/ 特色鸡味饭🐔🍚/ 薯条🍟/ 甘蓝沙律🥗/新鲜时蔬 🥕🥦𠮶两个配菜我哋拣咗薯条🍟同特色鸡味饭🐔🍚薄切嘅薯条特别脆,配埋茄汁咬落去嘅口感一流✨✨美中不足嘅系本身冇落盐,如果唔食茄汁嘅人可能唔太适合🧐🧐特色鸡味饭好香椰汁味🥥鸡油亦都充分包裹咗每一粒饭🍚成个感觉好香口💖💖可以想像为有椰汁嘅海南鸡饭,不过啲鸡油冇海南鸡饭咁浓郁🐔感觉上清淡啲,值得一试👍🏻👍🏻配牛扒嘅黑椒汁唔错,因为有少少洒味🍷嘅关系,所以会比普通黑椒汁浓郁啲,几好食😋另外佢会有炸番薯丝做摆盘🍠咬耐咗会有甜甜地嘅感觉💖💖几得意肉眼扒比想像中细块(?) 我哋叫咗五成熟,但系好似比市面上普遍生咗d🧐🧐切开𠮶阵会好清楚咁样见到啲仲系生嘅静脉血管🩸🩸真心有啲核突🤦🏼♂️🤦🏼♂️唔知仲以为上紧bio堂📝🔬咬落去仲衰🙃肉眼变西冷,嚡过我只鞋👞另外好彩小智唔喺度,如果唔系我谂佢即刻攞个精灵球出嚟捉只百变怪走👾我唔知系因为我哋用coupon 嘅关系所以比块差啲我哋定点(?) 🙃🙃但除非你谂住捐钱👀👀如果唔系如非必要都唔好叫呢个鬼影变幻球牛排餐🚁🚁🚁
𠮶两个配菜我哋拣咗薯条🍟同特色鸡味饭🐔🍚
另外佢会有炸番薯丝做摆盘🍠咬耐咗会有甜甜地嘅感觉💖💖几得意