2024-12-19
.乐天集团嘅中菜就食得多啦今次就试吓佢哋旗下嘅新加坡菜餐厅嘅装潢具南洋风格座位阔落环境舒适最近仲推出咗二人套餐非常抵食✨二人套餐B $668✨呢个餐嘅主角系螃蟹,除此之外,仲有一款前菜小食、一款热炒、一款饭/面、一款甜品同埋饮品,真系非常丰富。黄金鱼皮前菜小食一共有四款可以选择,我哋就拣咗招牌菜黄金鱼皮,每一片鱼皮都沾满咸蛋黄,炸完之后金黄香脆,咸蛋黄味香浓,非常好味。辣椒螃蟹螃蟹有四款选择咁多,真系每款都好正好想拣。辣椒螃蟹好好肉,食落蟹肉好鲜甜,辣椒汁辣辣地非常惹味,仲有炸馒头伴碟,点辣椒酱食一流。沙拉排骨热炒共有八款选择,菜同肉都有,我哋就拣咗沙拉排骨。沙拉骨份量都好多,每一件都沾上沙拉酱,食落口感松软,送饭一流。虾味鱼子虾球炒饭呢个炒饭非常足料,用咗好多只大虾球去炒,虾球口感弹牙,炒饭嘅米粒粒分明,写好有镬气,成个炒饭食落虾味好香浓。.清心丸绿豆爽呢款甜品系暖嘅,绿豆味好香浓,做饭后甜品一流。.无糖豆浆有冻同热选择,豆味香浓,而且唔会好甜。
乐天集团嘅中菜就食得多啦
辣椒螃蟹
沙拉排骨
虾味鱼子虾球炒饭
清心丸绿豆爽
呢款甜品系暖嘅,绿豆味好香浓,做饭后甜品一流。
无糖豆浆
有冻同热选择,豆味香浓,而且唔会好甜。