2024-01-18 259 浏览
今日去咗烧肉谷试佢哋家嘅LV4拼盘,光系喺眼前一盘烧得啱啱好嘅和牛🐮,已经够我开心到唔得咗!牛肉质感幼滑,个个部位都系精选嚟,尤其系个烟熏壶渍封门柳,腌到啱啱好,每一啖都感觉到气味同味道嘅层次,真系好入味!海鲜部分都唔系盖嘅,鲜甜得嚟又保持到口感弹牙,个原只鲍鱼正!😋跟住试咗霜降猪颈肉,肉味丰富,啖啖肉真正够晒哂滋味。点心我拣咗胡麻豆腐同牛油金菇,清新啲,食完肉可以中和下脂肪嘅厚重感,仲有得饮无限畅饮嘅日本清酒🍶同Asahi生啤,喺嘴唇轻轻触碰到啤酒泡沫𠮶刻,真系爽呆咗!夜晚嘅烧肉大餐,讲真,系朋友间聚会最正嘅选择,LV4肯定系我心水之选。ERRUPTION! 落嚟你会后悔咩?就系后悔唔系早啲黎试呢间谷!🔥