2017-02-01 1654 浏览
上次食过好食,所以今次带朋友再食,真心觉得食物质素同服务都下降左!有啲失望,唔通过年真系食乜都会差啲??一行六人,其中一个系素食者,谂住叫~田园沙律 & 小菠菜沙律~点知无小菠菜,转左鸡肉沙律!两个沙律落到黎,只系得面个少少野唔同,个底完全一样早知无小菠菜就叫一个沙律算啦不过要提一提,沙律中间有堆薯蓉,捞得好好食酸酸地,非常开胃!小食拼盘炸洋葱圈(甜),炸鱿鱼(无咩味),炸虾(虾味浓),烤鸡翼(汁正)!黑松露意粉呢个系上次食过超正,不过今次完全无味,唔好讲话松露味,连少少咸味都无!其实一上台,未食就禁睇样,以为佢上错(可睇返本人同一店的另一食评,有松露意粉相,差天共地!)肉食拼盘Ribs面个汁,有啲似梅子酱,都几夹,减低左油腻感!8条肠,5种款式,都唔会咸!中间系猪手,一定要配既酸菜呢,酸菜呢,酸菜呢????(重要配料说3遍) 德国猪手㖞!!!点可以无酸菜???但系真系无左,得返酸瓜!T_T失望…………个盘仲跟左薯条同薯蓉,只系叫左四样野都劲饱!今次无服务,叫极都无比水,饮完仲要自己去揾黎加环境同舒适度就
上次食过好食,所以今次带朋友再食,
真心觉得食物质素同服务都下降左!

有啲失望,唔通过年真系食乜都会差啲??

一行六人,其中一个系素食者,
两个沙律落到黎,只系得面个少少野唔同,
个底完全一样

早知无小菠菜就叫一个沙律算啦

不过要提一提,沙律中间有堆薯蓉,捞得好好食
酸酸地,非常开胃!

小食拼盘

黑松露意粉

肉食拼盘
Ribs面个汁,有啲似梅子酱,都几夹,减低左油腻感!
8条肠,5种款式,都唔会咸

德国猪手㖞!!!点可以无酸菜???
但系真系无左,得返酸瓜!T_T
失望…………

个盘仲跟左薯条同薯蓉,只系叫左四样野都劲饱!

今次无服务,叫极都无比水,饮完仲要自己去揾黎加

环境同舒适度就
2017-01-31