2007-01-24 7 浏览
前阵子, 好似装修无开, 依家开番就急不及待试呢度出名车仔捞. 但听系附近返工朋友说, 装修后, 无咁好食呀!呢个系横巷牌档, d 开晒系条巷仔度, 香港剩番唔多呢d 牌档ga la, 好有特式.落车仔面order系自己走去牌档则, 自己拣, 睇住佢加d 豉油, 生油,捞几捞咁, 跟住就自己拎埋位食, 有少少好似快餐店咁.车仔面比较特别系呢度有猪肠粉, $1/条. 而车仔面其实都有餐ga, $20 (三)一个餐跟餐饮.装修前应该系无餐, 依家仲有饭卖tim!讲番车仔面- 几特意, 唔算太大碟,酱油味道调较得几好wo. 而d 就ok la.奶茶咖啡- 都几得ga! 好有水准!多士& 煎蛋- 普普通通咁啦.窝蛋牛饭- d 免治牛甜甜地ga wo! 我就觉得好味啦, 因为钟意食甜ar ma!要改善系, 伙计们都好似好生手咁, 有时会到几乱lor...

奶茶咖啡- 都几得ga! 好有水准!
多士& 煎蛋- 普普通通咁啦.