2023-10-18
肥仔记面食 (香港仔)食物: 鱼旦鱼肉春卷河冻豆浆鱼片牛腩河鱼旦鱼肉春卷河:呢个系「全日粉面套餐」,包一个𩠌,一个自选粉面,加一碟油菜,同一杯冻豆浆,自己另外加左一个𩠌。之后有小事件发生,落单时职员冇俾单,到上菜时,竟然发现只系一碗得鱼旦鱼肉春卷但完全冇河粉。揾职员进跟,但又冇人应,唔知唔够人定忙得济,等左一阵,之后揾返送餐的黎跟进,经过沟通确定唔系落错单,换返有面的一碗黎。唔清楚系落单的人写错单俾厨房定其他原因,不过就有点失望。味道一般。鱼片牛腩河:牛腩份量一般,部分硬,部分淋,肥肉比较多。鱼片几大,薄薄的。冻豆浆:不太甜,尚可。总结: 一坐低,已经觉得好冻,一直被上面的冷气系咁吹,而服务亦唔太好,不过价钱便宜,味道唔算差,份量亦唔算少。分数 食物: 6/10环境: 5/10服务: 4/10推介: 5/10上菜速度: 6/10地址: 香港仔成都道24号添喜大厦地下D号舖
食物:
鱼旦鱼肉春卷河