2023-03-15 67 浏览
餐厅装修简洁,除左几张圆枱,仲有卡位,坐得舒服;枱上面有D小盆栽,好精致。一坐低,老板娘就亲自问我哋接受辣既程度,佢话呢度既辣度比出面辣两倍,而麻同辣都可以自己拣,介绍得好清楚。餐牌主打食麻辣,分别有凉拌菜、霸气辣子系列、重庆水煮系列、津味鸡煲系列,仲有D唔辣既特色小炒、家常菜等,选择颇多。我哋分别叫左3样野,份量大,好抵食:凉拌粉皮:粉皮滑溜弹牙,配埋切粒蒜头、葱花、芽菜,冰凉味道,简直一流。酸菜鱼:酸菜味道咸酸适中,令胃口大开。鲩鱼肉新鲜嫩滑,配料有海带、蒜头、芫茜、葱花、底部仲有好多吸满汁既芽菜,我哋连汤都饮晒。清炒土豆丝:清爽带麻油香味、炒得干身不糊化、刀功好,切得平均。总结,食材新鲜,即叫即整,估唔到喺香港都食到咁正宗既川菜👍

我哋分别叫左3样野,份量大,好抵食:

总结,食材新鲜,即叫即整,估唔到喺香港都食到咁正宗既川菜👍

• 清炒土豆丝
  • 凉拌粉皮