2012-06-01
上星期六难得放早去左旺角行下买完野就一心一意去尖沙咀食韩烧, 友人search到此店评分都几高, 咪想打电话去book位,点知都唔接受订位但对方都好友善提示6时半前来都唔需要等位...所以我地都好乖地6时30到达, 当时都无咩人, 点知原来有d位一早系俾d多人book定既人留下, 有d就似旅行团留既位... 店舖地方唔算大, 枱与枱都相隔好近唔算坐得舒服, 不过以任食来讲都属正常.至于食物种类唔算特别多refill食物都唔快, 但胜在样样食物都好得,只不过食物都算新鲜肉类都腌得够入味 当中我最喜欢系烧秋刀鱼, 羊扒, 西冷牛扒同埋最抢手既中虾., 熟食方面泡菜都唔错, 都有几款韩式蔬菜提供, 由于多人又refill得慢, 唔系样样熟食都试到.整体来讲以韩式自助餐既海鲜都咁好味, 唔怪之得未够7时已经有一大埋人系门口等位加上价钱又唔贵, 真系值得再来