2022-09-04 561 浏览
🎖脆卜卜炸pizza 🤤🤤.老人家我应该都有成十几廿年冇踏足过跑马地😂😂今次为咗呢一个Pizza专登搭咗电车嚟呢间下昼5:00先开门嘅Pizza舖☺️我哋6:00去到,好好彩喺间咁细嘅铺入边,岩岩有人食完有位比我地即坐😁.推介大家一定要食呢个出边好少见嘅炸Pizza🤩一个有两份,好似个雪糕筒咁上面炸到脆卜卜但唔会杉口😋店员话佢系似咸水角😝个皮食落唔会油腻😍唯一差咁啲就系啲馅集中左系个底到,要自已撕个皮去点啲馅黎食🤣🤣.另外,试埋个拿玻里pizza,个外边一啲都唔硬,食落烟烟韧韧,啲馅唔会过咸,夹埋个边一齐食😚系近年食过最好味,没有之一既pizza 🤩我哋一定会再黎食❤️.#fatfat4ever_跑马地 #fatfat4ever
🎖脆卜卜炸pizza 🤤🤤
#fatfat4ever_跑马地 #fatfat4ever