2022-10-27 360 浏览
麦记又黎炒镜仔热!姜涛同陈卓贤主演新剧季前赛今晚首播,麦当劳即日推出季前赛篮神卡,今次硬销巨无霸,并新推脆鸡巨无霸餐① 脆鸡巨无霸套餐 $33+$5加大脆鸡巨无霸大薯条配Shake Shake薯条调味粉(法式龙虾汤味)季前赛篮神卡(随机)饮品: 无糖可乐个脆鸡巨无霸只系将巨无霸果两块汉堡牛肉换成鸡块,配合经典巨无霸的酸青瓜,车打芝士,生菜以及巨无霸酱。毫无期望之下,鸡块比牛肉更干身,同个「脆」字根本扯唔上关系,加上个包唔多酱,所以我干啃左半个包。.至于个龙虾汤味Shake Shake粉,我觉得味道唔错,但感觉似食紧芝士粉多过龙虾汤味。.今次麦记都唔迫大家食包,多个苹果吉士批既$42餐可以再额外加钱将个巨无霸转做麦炸鸡或其他鸡包,真系皇恩浩荡,但个价钱我觉得几唔抵下~.老老豆豆,唔系想要篮神卡既话,应该唔会食呢个餐。
脆鸡巨无霸餐

① 脆鸡巨无霸套餐 $33+$5加大
脆鸡巨无霸
大薯条配Shake Shake薯条调味粉(法式龙虾汤味)
季前赛篮神卡(随机)
饮品: 无糖可乐
脆鸡巨无霸

老老豆豆,唔系想要篮神卡既话,应该唔会食呢个餐。