2024-02-04 106 浏览
今日同朋友去食晏,突然话想食腐皮寿司,所以我哋就去咗Walk in,因为晏昼好多人,我哋又冇book位,所以系waiting list𠮶度等咗半个钟,所以我哋喺附近度行吓,直到职员打电话俾我哋,咁我哋行到楼上之后都觉得佢嘅装修好似木屋咁,都几清新自然,但系张枱就相对比较细,所以有啲迫夹,同埋waiter比较少,所以可能要等好耐先有人可以落单咁我同朋友都叫咗佢哋个腐皮御饍A同BSet B入面有蟹膏三文鱼子、和风汁带子、只烧蟹沙律、明太子厚烧玉子同埋柚子左口鱼Set A系明太子芝士蛋黄三文鱼、葱吞拿鱼拖罗蓉、柚子胡椒油甘鱼蓉、炙烧北寄贝沙律同埋蟹膏厚烧玉子咁每份餐都会有三旧迷你吞拿鱼蓉卷,一啲小菜同埋一杯茶,味道其实都几好,唔会系出面𠮶啲普通嘅寿司,都表现左佢哋嘅创意喺入面,好似一啲fusion菜咁。如果讲佢哋唔好嘅方面就系份量太细,两三啖就食完,如果系男仔嘅话呢个价钱可能会觉得唔饱,可能其他嘅丼饭会比较适合

咁我同朋友都叫咗佢哋个腐皮御饍A同B