第三站

Station 3 Cafe
2021-05-18 76 浏览
今日嚟到旺角,拣咗系Openrice人气高嘅Station 3为处于金鸡广场,简直系卧虎藏龙,真系唔讲唔知呢度原来系有餐厅嘅。入到黎好干净光猛,安排咗系卡位梳化坐得好舒服。因为太肚饿同朋友两个人叫咗两个晚餐仲加咗两个小食。《黑松露带子鲜菌烩意大利饭》一摆低已经闻到好香,黑松露味好浓呀🤩!而带子就系细粒既珍珠带子,唔会overcook, 生熟刚刚好👍🏼饭都好入味而份量都十足,最后都食唔晒。《烟三文鱼野菌忌廉烩阔条面》个烟三文鱼有心思咁卷左朵花咁present, 方便大家打卡😌 打返开都有成差唔多5,6 片,都唔少咖。 个阔条面煮得刚刚好wor, 绝对无过淋👍🏼 个汁咸味调得好适中,我觉得都几出色😋《BBQ单骨鸡翼》一客有6件,炸到好香好脆😍 又唔会干wor! 超推介呀, 身为鸡翼控既我觉得可以自己食晒一客😂 《黑松露薯条》哗!系超大碟😂 有足够嘅黑松露,超正,刚刚炸起热辣辣好好食👍🏼如果一班人黎玩或者倾偈,order 呢个啱晒 饮品叫左 《热情果乳酪》同《神仙》花茶。 热情果yogurt 好fresh, 食咁多creamy 同炸野饮呢个就好夹。 至于个花茶好好饮,因为有柠檬草既原因,饮

《黑松露带子鲜菌烩意大利饭》

《烟三文鱼野菌忌廉烩阔条面》

《BBQ单骨鸡翼》

《黑松露薯条》

饮品叫左 《热情果乳酪》同《神仙》花茶。 热情果yogurt 好fresh, 食咁多creamy 同炸野饮呢个就好夹。 至于个花茶好好饮,因为有柠檬草既原因,饮到尾段觉得好有泰国既感觉,超级似系Bangkok 做完spa 饮果杯香茅茶, 饮落超舒服,推介呀🥰

整体黎讲都好好呀, staff 都好nice, 坐又坐得好舒服, 难怪咁多人recommend😋
神仙