2024-10-06
朋友推介嚟食锅霸,话佢性价比极高,当然要试吓啦。原来今年系开业五周年~☺️ 通常任食火锅嘅配料选择都好少,食品质素较参差,而且有限时,但锅霸反传统,推行时间自主⌛️🤣 可以拣120分钟或者无限时,无限时嘅话加多$40就OK, 既然佢offer左成版既配料任君选择,咁我都唔客气试吓无限时啦😍 (意外既系,配料都好高质)锅底既选择都令人花多眼乱☺️ 我哋拣咗台式养生麻辣火锅(牛肉)~ 结果个汤底真系有牛😍 目测似乎系牛肋条? 一个锅仲要有成四五条😱 吸晒汤汁,好入味😍 配上软糯嘅口感,大赞😍👍🏻我地拣左level 1,试一试啲肉先😀 都几surprise,佢Level 1嘅肉都好靓! 肉质都几厚实 而且有牛香味🥺 货真价实🥹 再叫多round既肉都仲系咁靓,无降级,好老实🥹 两位如果叫level 3,佢会送价值$168既手切安格斯prime grade 牛肉。四位既话叫level 2有得送🥳🥳实在太多配料,心大心细咩都想食🥰 大推海鲜😍 蚬系胀卜卜,又大粒。 虾又新鲜,呢个价位真系好佛心,好抵食。仲有每人送一份雪糕🥹 真系饱到企唔直个人。员工都超级nice🥹 系香港仲有咁好既服务态度真系好
实在太多配料,心大心细咩都想食🥰
员工都超级nice🥹 系香港仲有咁好既服务态度真系好少见..