2020-03-09 55 浏览
近年很多地方都流行石烧牛热潮!🐂🐮🔥今日就去左旺角女人街既牛极试下石烧牛同铁板牛既分别!🔥🐂入到去系自助购票形式!🎫旁边会有员工好窝心协助你购票!💁🏻💁🏻‍♂️🎫睇落去所有牛既价钱都好合理!🐮💰👍🏼买完飞之后!🎫就会有员工安排入座!💁🏻‍♂️💁🏻入到去,有个自助沙律吧!🥗而且饭同面豉汤都系任食!🍚🍲柠檬水任饮!🍋🧊自己比较细食!🙈食牛肩排180 g!🐂牛味很重!👍🏼🐂而且再用石烧整热小小就食得!🐂👍🏼🥰好有口感!😋自己一旧一旧咁切开食!😋慢慢品尝!😋🐂朋友就叫左澳洲牛肉眼200 g!🐮都系一样咁够份量!🐮👍🏼朋友就全部一次过切开晒黎食!😋虽然朋友既澳洲牛肉眼比较厚身!🐮但食落去唔难咬开!🐮依然咁好口感!😋🐮👍🏼发觉铁板同石烧既分别就系,铁板一定会问定你要几多成熟!😄上左枱之后就好难更改!有时会觉得生得滞同熟得滞!🙈但系石烧会烧到六至七成熟左右!🔥上枱既时候唔够熟的话你可以利用佢既石烧再整熟一点就食得!🔥如果一上枱已经觉得够熟的话就咁食都可以!😋口感依然!😋👍🏼而且店舖有埋冰岛盐,黑椒粉,BBQ粉用咗调味!🧂全部调味粉一点也不逊色!🧂👍🏼值得再
近年很多地方都流行石烧牛热潮!🐂🐮🔥

今日就去左旺角女人街既牛极试下石烧牛同铁板牛既分别!🔥🐂