2018-05-06 1054 浏览
去完宝林探亲戚 同老豆揾最近有咩好食 去到商场揾到呢间火锅 老豆话想食 就试下都唔错㖞 好多汤底拣 又有辣鸡煲又有烤鱼但老豆唔食辣 唯有叫个椰子鸡锅同埋极品牛肉既餐 有海鲜同花胶食等个汤底来之制,出去行左个圈 都有好多野食自助菜类丸类调味雪糕饮品都可以任拎任食 全自助 劲开心 不过先食左个鸡同肉先又真系正㖞 啲鸡唔系放系汤到劲鞋 另上比我地自己黎 第一round先叫肉类 上菜上得劲快 汤底都未滚就到了 效率唔错汤底一滚一起盖 啲椰子味真系好香甜 先食左鸡 令个汤底就更甜好味咖㖞 啲鸡一熟即食 岩岩好 唔太老 够滑仲有好多件 两个食都系岩岩好食得哂 加埋个甜汤底都perfect海鲜都同步上埋 啲花胶拼呢个汤底简直一流 花胶吸哂啲鲜甜 食落口又林又甜啲豚肉牛肉整到好薄 滚两下都食得 好味呀唔会un唔会硬 呢个薄度我中意连老豆都encore个牛食 因为真系唔错最后食左好多菜 吸哂啲精华 再饮左两啖汤劲满足埋单450有找 呢个质素 200几一个都可以呀

都唔错㖞 好多汤底拣 又有辣鸡煲又有烤鱼

等个汤底来之制,出去行左个圈 都有好多野食自助

又真系正㖞 啲鸡唔系放系汤到劲鞋 另上比我地自己黎

好味咖㖞 啲鸡一熟即食 岩岩好 唔太老 够滑