2021-10-17
星期五lunch 同三个同事一齐过黎食饭,佢系安排入座之后,就自己拎menu 睇,拣好食咩之后就出counter 落单,店员会俾旧野你,食物准备好,旧野就会震,再出去自己拎,食物落好枱又要拎番个盘出去,水自己斟,餐具自己拎,咁既价钱,但就无咩服务,想去食既就自己衡量下喇蜜糖炸鸡,好食,够甜,外脆内软,唔会炸到变柴皮👍🏻👍🏻👍🏻附带既薯条同几旧年糕都好食,都系甜甜地既佢有啲前菜跟嘅,呢碟系苹果薯仔,酸酸地都几好开胃,另一款系红菜头,味道都唔错海鲜年糕,我个人认为呢啲唔系几够味,因为你知年糕都系冇咩味道酱汁应该要浓味啲先会好食,所以我觉得呢碟麻麻地芝士猪扒,唔系好感觉得到自己食紧猪扒,反而系好多水牛芝士嘅感觉,佢入边所谓嘅猪扒似系一片片嘅豚肉多啲,如果你纯粹想食芝士嘅话呢个都可以嘅,值得赞嘅系佢粒蕃茄好够酸,用嚟解腻都唔错牛肋骨蛋包饭,牛肋炆得好够林同埋入味,个蛋亦都好滑,呢碟算系煮得唔错👍🏻👍🏻👍🏻实在唔记得呢个叫咩名,我就觉得太甜啦,呢碟基本上就系下面有啲消化饼嘅碎上面加棉花糖拎去焗炉度焗,然后再加上朱古力酱就完成,太甜嘅关系我只系食咗一粒棉花糖,其他同事就唔觉得太甜仲话觉得好食,钟意
实在唔记得呢个叫咩名,我就觉得太甜啦,呢碟基本上就系下面有啲消化饼嘅碎上面加棉花糖拎去焗炉度焗,然后再加上朱古力酱就完成,太甜嘅关系我只系食咗一粒棉花糖,其他同事就唔觉得太甜仲话觉得好食,钟意食甜品嘅你都可以一试
伯爵茶咖啡,我个人认为认真麻麻地,早知叫玫瑰鲜奶咖啡应该稳阵啲