2019-02-04 781 浏览
上环皇后大道中,有间铺面好细店入边有好窄,最多应该只可以容纳10个人堂食,所以呢我自己就拣咗买外卖。咁呢间铺头呢就叫做云记美食。门面,其实都好细间。入面都好窄。但系呢麻雀虽小 五脏俱全!佢每日都Offer接近20个𩠌俾大家选择,仲送埋冷热饮品,都系40蚊左右,外卖仲平两蚊。咁餐单呢,佢哋每日都会update,除咗喺铺头门面睇到之外,仲可以喺佢Facebook page度睇到㗎。咁我自己最钟意呢就系尖椒回锅肉佢啲回锅肉呢都切得好薄,同埋佢个辣油好香,啲青椒佢系用尖𠮶只,够晒香辣,用黎捞饭真系一流架,佢d回锅肉d腩肉都几爽下,唔系用罐头黎肤衍顾客,系真系用心自家制。👍🏻不过,个饭就湿身左d,如果可以干身d就仲更加好,不过其实呢个point就唔太影响嘅,因为我通常都会叫多汁,咁汁捞埋落去都系会湿咗嘅。所以真系冇乜大问题。

门面,其实都好细间。

入面都好窄。

咁我自己最钟意呢就系尖椒回锅肉