餐厅: The 5B Private Corner
资讯:

2K
2021-02-10 117 浏览
由荃湾地西铁站行去大约十分钟到餐厅装修同环境唔错 座位阔落 坐得几舒服有好多卡位 餐牌选择唔算好多不过样样有啲-#自家制手打牛肉芝士汉堡 $138汉堡都好大个下 牛肉厚实 咬落去好多肉汁好有口感再加上菠萝 芝士 新鲜生菜同烘过嘅汉堡面包特别钟意菠萝配牛肉呢个配搭 感觉好清新包埋香草薯条同沙律 薯条系果只肥热辣辣身好好味本身以为系加咗香草炸嘅薯条原来系配香草酱 有心思 唔系茄汁咁闷饮品要左 chocolate latte 同普通lattechocolate latte朱古力味浓但唔苦 咖啡味就欠奉不过卖相加分 睇得出有层次感整体唔错 想同朋友倾吓计食吓野嘅话系个几好嘅选择-📍The 5B Private Corner (荃湾)荃湾柴湾角街38-40号铨通工业大厦5楼B室

由荃湾地西铁站行去大约十分钟到

原来系配香草酱 有心思 唔系茄汁咁闷
饮品要左 chocolate latte 同普通latte

不过卖相加分 睇得出有层次感

整体唔错 想同朋友倾吓计食吓野嘅话系个几好嘅选择

📍The 5B Private Corner (荃湾)
荃湾柴湾角街38-40号铨通工业大厦5楼B室