2011-09-02 82 浏览
引言︰富翁请客,紧系要出席。亮点︰自家制果酒,系吧枱上面,留意左成晚,有四款,最后试左三款。三款入面最正系拿破仑士多啤梨酒,甜度适中,唔算系偏甜果只,果味清香,系值得一试的。山桃酒都ok,不过给拿破仑士多啤梨比下去。另一只就系山士多啤梨酒,感觉系有酒精的药水,我就真系觉得麻麻地。鱼翅酒,系贴左系墙上面既推介,热饮,烧个既关系带点㶶味,都几唔错。食物︰鲭鱼箱寿司,系香港食过大阪同澄的,印象最好系澄,因为个饭实在出色。这里饭松松的,不过面头既鲭鱼就好唔错,至少食落觉得新鲜。吞拿鱼腩葱卷,普通,印象中一番的做得更好。网烧牛扒,烧功唔错,薄薄一片,好食的。油金鱼头,最基本的够肥美够嫩滑都食到,无投诉既地方。汁烧鱿鱼筒,鱿鱼够软身,唔会烧到干哂,稳阵野。鸡泡鱼肝,佐酒之选。鸡肾,够爽,唔错。烧鸡翼,烧得唔够脆身,系大路之选。汁煮花螺,味道普通。枝豆,无野好讲。服务&环境︰- 服务正常- 冷气唔够抵食度︰见仁见智总结︰有自家酿制果汁,好此物真系要试试。
引言︰
富翁请客,紧系要出席。

亮点︰
自家制!!!
鱼翅酒
食物︰
吞拿鱼腩葱卷,普通,印象中一番的做得更好。
网烧牛扒,烧功唔错,薄薄一片,好食的。
油金鱼头,最基本的够肥美够嫩滑都食到,无投诉既地方。
汁烧鱿鱼筒,鱿鱼够软身,唔会烧到干哂,稳阵野。
鸡泡鱼肝,佐酒之选。
鸡肾,够爽,唔错。
烧鸡翼,烧得唔够脆身,系大路之选。
汁煮花螺,味道普通。
枝豆,无野好讲。

服务&环境︰
- 服务正常
- 冷气唔够

抵食度︰
见仁见智

总结︰
有自家酿制果汁,好此物真系要试试。
鲭鱼寿司
吞拿鱼腩葱卷