系以前中学附近有一间专食海南鸡既店 就去下顺便系附近怀缅一下😀店铺主打每日新鲜送到香港既龙岗鸡,自家鸡场养殖,无激素仲要落足本用粟米做饲料 务求令到鸡既质素大大提高 肉多又嫩滑!!😍😍我地今日叫左个2人套餐🍚我地选左招牌无骨海南鸡🍖只鸡既份量相当多 重点系佢既皮下脂肪无好多肥膏 鸡既质地都好滑 有鸡味 就算两个人每人都食到好多件!😝汤果方面我地选左冬虫花冬瓜杂烩汤,超级惊喜!😋好少见系咁足料既汤,冬虫花味好出,而老板话佢地每日用鸡壳淆制汤底 唔落味精 重本制作 实属难得!😎小食我地选左板酱豆腐 炸豆腐外脆内嫩 辣酱都好惹味!正!🤗🤗🤗得知老板经常派饭券比学校一d清贫学生以作奖励 真系一间良心小店,值得支持!💪💪💪

我地今日叫左个2人套餐🍚
我地选左招牌无骨海南鸡🍖