2024-07-29
DIY动手包糖葱饼拼盘🥟呢个好好玩🤩 我最钟意包呢类嘅小食,手工包制,份量可以自己调配, 玩得又食得😜玩味剥皮橘子包🍊(两件)佢好得意嘅系个皮可唔自己撕开,真系好似食紧橘子咁🤣而一啖咬落去,会有柚子酱系入面,好刺激同好满足😳粉葛士伏苓猪𦟌汤🍲我最钟意呢种传统中药材炖出来嘅汤了,个汤头香浓又有滋味🤞🏻 加埋猪𦟌又会特别滋润💕药膳醉香单骨鸡翼🍗呢个鸡翼嫩滑多汁,食落好香气逼人, 但可以再煮耐d, 咁就会再入味d😘传统港式五香牛杂 $42一啲都唔会输出面既小食档!!牛杂超入味😍😍种类都系好多😋😋🤩即蒸迷你砵仔糕(两件) $23无念到呢度有得食呢个,劲怀念☺️☺️中意多豆人士有福,超多豆,不过啲豆霖少少同糕软身少少就好了👍糯米丸子艾草拿铁🍡我第一次听艾草可以拎黎食, 听落好特别呢! 配搭糯米丸子会令呢杯饮品更加有质感, 份外舒心😊铁观音拿铁🍵个味道清新幽雅, 我好钟意呢种清淡类型嘅饮品, 对比起上个糯米丸子拿铁, 佢会更加柔和又唔会太厚重😌大理石黑芝麻牛乳 $48虽然唔系好浓黑芝麻但胜在岩岩好比例,饮落好舒服,芝麻味好香👍
玩味剥皮橘子包🍊(两件)
粉葛士伏苓猪𦟌汤🍲
药膳醉香单骨鸡翼🍗