2023-07-16
放工同同事约左食饭,唔想食太贵但又想任饮饮食🙈听讲北角有间餐厅可以跟据你用餐时间黎决定你既价钱😳 于是过黎试下🥘餐厅提供鸡煲🐔或烤鱼🐟 任饮任食 1.5hr $138 / 2.0hr $158 / 2.5hr $178我地拣左鸡煲🐔(小辣)一上枱已经香喷喷,香料味重😆小辣已经香口惹味👍🏽鸡既份量都多,而且都厚肉。食完鸡煲就可以去加汤变成打边炉👏🏻配料都是自助形式,蔬菜类有生菜🥬、油麦菜、金菇等等,肉类亦有大量丸、肠仔和滑牛等等。所以选择都多,比较特别系呢度都有牛柏叶和猪红食,猪红仲要同汤底好搭👍🏽好味😋饮品选择都好多,汽水、解茶等等。发现呢度有马蹄爽饮🤩另外仲有一啲台湾饮品👍🏽总括黎讲,呢度性价比都几高,而且价钱都根据你用餐时间去决定😳最贵既价钱都唔过$200🤩所以都见到啲街坊过嚟食😋另外唔想打边炉都可以叫米线🍜食,所以选择真系几多。
我地拣左鸡煲🐔(小辣)