行街经过比餐厅门口播紧嘅电视吸引住,见到晚市时间都好多人食呢间,就入去试一试,未试过自己落手烧和牛汉堡扒,体验完都觉得好过瘾,生熟程度自己决定,今次我叫咗个情侣推介2人餐,抵食‼️.❤️‍🔥 两人套餐(Ver. 4) $366 .▪️菠萝烟肉和牛汉堡扒▪️芝士蛋蒜和牛汉堡扒汉堡扒肉味香浓,菠萝烟肉甜酸味好开胃好juicy,朋友比较喜欢菠萝烟肉款;而我就钟情芝士蛋蒜,香脆蒜片,配埋我最爱拉丝芝士,邪恶之选🧛🏻‍♀️.好过瘾😆除咗第一块未掌握到火喉煎㶶之外,其余都煎得好perfect(自以为)🤣🤣 一路听住煎嘢嘅「吱吱」声好疗愈🙊有得食又有得玩👍🏻👍🏻正.▪️芝士泡豚丼饭芝士都有拉丝,配埋泡菜辣辣地好惹味,但真系好大碗🤣 其实每人食咗一份扒已经饱饱哋,就算碗饭两个share,我哋最终都食唔哂.▪️西柚特饮 & 冻蜂蜜生姜茶套餐本身跟两罐罐装饮品,我加咗$18转特饮,西柚特饮超大杯,味道清甜消滞,蜂蜜生姜茶带微辣,配埋蜂蜜甜甜辣辣,味道特别得嚟又健康
❤️‍🔥 两人套餐(Ver. 4) $366
▪️菠萝烟肉和牛汉堡扒