本身真系因为佢个点名特别要拣佢,读都唔识读,去到仲问咗占员点读添,哈哈,好有趣,实记得。入到去, 有部机可以自己点野食, 跟住啰围裙, 入去睇下有乜野食先前菜有沙律同埋泡菜, 有面豉汤, 白饭;  野饮方面有山渣茶, 菊花茶同埋绿茶, 全部都系任你啰任你食你睇下我点既肩肉扒? 将牛扒腌好,以最简单的盐、胡椒来调味,将肉扒烧1成熟,再放在火山石板上,继续烧。上枱时,油会四围弹,可穿起圈裙,就不怕弄脏衣服。到上台后, 要几成就烧几成熟,全由你自己安排,好玩到不得了。而且都好易整得好好食,唔好见佢咁厚以为好难handle, 你睇我哋整得几Juicy? 一啲都唔dry, 煎完仲好嫩,真系好得! 我唔系大厨黎㗎!环境确唔错,坐得舒适; 店员友善,细心地介绍烧肉方法; 会价钱都值,因各方面都好值得赞!