2020-03-04
原来好耐无写食评。OK!! 今年第一POST今年一月份起武肺疫症漫延,农历新年过后,疫情更加严峻,令工作上个个都HOME WORKING,已经好少揾 friend gathering, 见近期好似好返d忍唔住揾d唔识死既朋友出黎吹下水。OKOK!我地言归正传,讲返餐饭先餐厅环境好阔落,唔洗同人迫迫贡。 其实平时返工Lunch Hour超级多人,由于好多都在家工作关系变得相对少左食客到来。和三宝Set / Treasure 3 Set(Hk$220)个餐一黎到斋睇都觉得超值,每款肉有3片之多,仲有其他前菜跟饭。由于是和牛放上烤炉上每边烤2分钟便可进食。肉质非常嫩淋又juicy,饭都食多两口。返照肉质纹路都好靓 好juicy 烤起上黎肉香油脂香味令人好满足总括黎讲,餐厅环境清优阔落,员工质素有礼。按此午餐价位食材用料算超值,可以带d牛魔王朋友来。
OKOK!我地言归正传,讲返餐饭先
返照肉质纹路都好靓 好juicy
烤起上黎肉香油脂香味令人好满足