2019-10-29 294 浏览
估唔到PMQ附近都开咗%,梦寐以求因为我经常都去PMQ食嘢.同埋呢度嘅环境真系俾人好舒服嘅感觉,每一间嘅%都有唔同嘅风格而呢一边比我嘅感觉就比较大自然嘅感觉,门前已经好多草。我点左最爱嘅柠檬梳打,非常清新。大概等左5分钟就有嘢饮啦不过饮之前记得搞下佢,店内好多人所以我哋坐咗一阵就离开。下次记得要揾位。买完嘢饮过对面去行街,真系夏日之中最好嘅活动。跟住呢杯嘢饮周围影相果然别有风味。系一饮呢个柠檬梳打真系透心凉而且唔会太甜或者太酸,佢哋都非常好感用咗竹饮筒,为环保出1分力。啲马除咗有咖啡之外仲会有其他唔同嘅饮品,而且亦都会有埋咖啡豆。店员俾我哋嘅态度亦都好亲切见到佢哋有新嘅唔同产品,不过今次就冇饮到,对于佢嘅柠檬梳打同埋咖啡情有独钟。

我点左最爱嘅柠檬梳打,非常清新。

买完嘢饮过对面去行街,真系夏日之中最好嘅活动。

跟住呢杯嘢饮周围影相果然别有风味。

为环保出1分力。