2016-10-18 288 浏览
好耐都冇写食评了, 不过今日去左呢间餐厅一定要好好介绍一下气氛好舒服真系好适合情侣进餐, 我自己觉得呢度既水准真系有返咁上下! 今日由朋友发牌, 先叫左个冷鲍鱼冷鲍鱼都唔算细, 咬落有d 烟un有口感, 加埋本身有果个汁带出到鲜鱼既香味! 小食摩天轮小食一盘盘咁放左系摩天轮度, 想食咩野就自己转过黎, 都几方便!鸡翼有事先腌过, 食落有淡淡黑椒味味道唔错芝心丸食落有d鱼肉味, 而且入面有d芝士心, 都几饺子虾, 有只原条虾包左系饺子既入面, 口感几得意, 个人觉得醮埋鸡酱更好食! 烧猪仔骨好大条! 猪仔骨肉质都几林身同埋唔系好干, 好味啊因为痴系骨既关系所以唔会有好多肥肉, 适合我呢d中意食肉但又怕肥既人!不过始终系出面餐厅, 食起上黎就比较呢HEA, 如果用手食好似好样衰 蓝芝士长通粉蓝芝士既芝士味芳香噗鼻, 睇黎用左好多蓝芝士!意粉本身个味都几杰身同埋食味比较浓, 芝士有点盖过左菇既味道, 长通粉唔会煮得太过林冇晒咬口,爱芝士既我觉得呢个意粉都几好食! 呢度仲可以饮酒嫁! 几适合星期5果D时间一班fd食下晚饭饮下酒放松下!
好耐都冇写食评了, 不过今日去左呢间餐厅一定要好好介绍一下

今日由朋友发牌, 先叫左个冷鲍鱼

小食摩天轮

鸡翼有事先腌过, 食落有淡淡黑椒味味道唔错
芝心丸食落有d鱼肉味, 而且入面有d芝士心, 都几

烧猪仔骨好大条! 猪仔骨肉质都几林身同埋唔系好干, 好味啊

蓝芝士长通粉

蓝芝士既芝士味芳香噗鼻, 睇黎用左好多蓝芝士!

爱芝士既我觉得呢个意粉都几好食!
2016-08-02