2020-11-07 521 浏览
本身几个朋友仔上网睇咗好几间食大闸蟹既,见呢间见好 评比较多住过嚟试吓,特登夜晚收工赶过嚟呢边港岛区 湾仔想食好嘢。点知完全系浪费咗我哋既时间同埋金钱book左晚上任食大闸蟹。一开始过到瞭都OK既,好快手 就可以安排入座。不过真系坐满晒人,有少少迫。差唔多 成个场都满座,但系楼面就得三两个,佢哋自己都忙到踢晒脚。等咗阵间,同我上咗啲前菜。也虾球同埋乳鸽,平心而论的确几好食,仲有个杏汁花胶,真心几好食嘅⋯终于去到今晚既主角大闸蟹,按人头每人两只上一次。第一碟嘅大闸蟹都唔错嘅,蟹膏同埋蟹肉都系稳稳当当。到第二碟既时候就出事!!成碟蟹上到嚟都系好深色, 吐晒黑泡泡,我哋几个就知出事即刻开的蟹出尼。全部腮都系黑既,个腿真系黑得离谱的!臭到不得了, 完全接受吾到🤯🤯🤯🤯!!!叫个楼面姐姐过隙收返晒蟹,换俾我哋。楼面其实都好快手过嚟帮我换蟹。以为咁就冇事,点知换一碟都系死蟹,又臭又黑咁样,边个食得落?完全都有解决到件 事,今次就连厨房既人都出嚟帮我换碟。换一碟就真系可以,新鲜而且蟹膏都靓靓仔仔甘样。 点知到下一碟就出事!灰灰黑黑甘,闻落去又系臭到不得之了。。。😰😰😰完全失望啰,今次叫个楼面姐姐 解

完全都有解决到件 事,今次就连厨房既人都出嚟帮我换碟。换一碟就真系可以,新鲜而且蟹膏都靓靓仔仔甘样。 点知到下一碟就出事!灰灰黑黑甘,闻落去又系臭到不得之了。。。😰😰😰完全失望啰,今次叫个楼面姐姐 解决下,话就话快快手手姐,但系你黑口黑面??搞到我哋好似特登过嚟搞事啦,大老远由九龙坐车成个钟过嚟食 个大闸蟹,想享受下都唔得?

俾咁样嘅嘢我哋食,换转系边个都会嬲喇。已经冇话吵,净系同佢讲上蟹既时候睇清楚,吾好咩都比客食。 唔通过嚟食餐饭都要入医院咩???😭😭都系想好好地享受下大闸 蟹既味道姐从头到尾得两三碟系正常喊,其他个完全 吾入得口日日日失望到极点!冇下次!!完全唔知道好评点嚟

餐厅对大闸蟹的食物品质完全冇监控,咩都上比客食
2020-11-07
等候时间
3 分钟 (堂食)