2024-12-25
🖇️狗毛旗下嘅火锅店主打高质火锅、泰国菜、各式各样酒精饮品环境阔落 有气氛 卡位好舒适依家只要follow 社交平台同埋share一个story 就可以有汤底免费四款免费汤底仲可以拣鸳鸯锅另有七款精选火锅汤底半价优惠!!汤底我哋拣咗胡椒猪肚汤锅🍲火锅汤底十分足料 超浓郁入味胡椒猪肚汤锅超多𩠌 劲大嚿猪骨 仲有猪肚酸菜芹菜等🤤相当惹味🍢炸鱼皮|烧鸡肾串|烧鸡皮串|烧翠玉瓜串前菜点咗串烧 泰国嘢一样做得出色 炸鱼皮外酥内脆 鸡肾鸡皮烧至微焦 肉质鲜嫩翠玉瓜串清爽可口🥩牛肩胛肉|牛舌片|蒙古羊肉片肉质结实 有嚼劲 脂肪分布均匀 羊肉薄切 口感丰富 柔软滑嫩🦑脆鲩腩|鲜鱿新鲜爽脆 口感弹牙🥠竹笙|自家制鲜虾云吞打边炉必点竹笙 好爽口咬落去有一种清脆嘅感觉云吞皮薄而韧 包住大大只虾仁🥬莴荀|皇帝菜蔬菜选择都好多 食得劲饱劲满足mmm😋✔️晚上10点前可享 SAPPORO啤酒买1送1优惠 $88/杯🍺任食麻辣鸭血或蜂巢豆腐✔️除咗火锅 仲有ktv 桌球🎱飞镖🎯可以同朋友一齐包房 一边唱k🎤一边打边炉🫕
主打高质火锅、泰国菜、各式各样酒精饮品
环境阔落 有气氛 卡位好舒适
四款免费汤底仲可以拣鸳鸯锅
另有七款精选火锅汤底半价优惠!! 汤底我哋拣咗胡椒猪肚汤锅🍲
火锅汤底十分足料 超浓郁入味
胡椒猪肚汤锅超多𩠌 劲大嚿猪骨 仲有猪肚酸菜芹菜等🤤相当惹味 🍢炸鱼皮|烧鸡肾串|烧鸡皮串|烧翠玉瓜串
前菜点咗串烧 泰国嘢一样做得出色
炸鱼皮外酥内脆 鸡肾鸡皮烧至微焦 肉质鲜嫩
翠玉瓜串清爽可口 🥩牛肩胛肉|牛舌片|蒙古羊肉片
肉质结实 有嚼劲 脂肪分布均匀 羊肉薄切 口感丰富 柔软滑嫩 🦑脆鲩腩|鲜鱿
新鲜爽脆 口感弹牙 🥠竹笙|自家制鲜虾云吞
打边炉必点竹笙 好爽口咬落去有一种清脆嘅感觉
云吞皮薄而韧 包住大大只虾仁 🥬莴荀|皇帝菜
蔬菜选择都好多 食得劲饱劲满足mmm😋 ✔️晚上10点前可享 SAPPORO啤酒买1送1优惠 $88/杯🍺任食麻辣鸭血或蜂巢豆腐