2021-08-04
$148!任食鸡煲可以系边度揾?质素同出面嘅一样,甚至比出面一般任食嘅质素仲好!.首先要讲啲鸡,鸡皮仲要脆脆地(*^o^*)辣度可以拣走辣至大辣,唔食得辣嘅我拣左bb辣,少少辣好惹味,鸡煲上枱个下啱啱炒好,可以即刻开始食,鸡件好滑,即使鸡胸都唔太鞋.一坐低可以即刻叫野饮,一般茶餐厅嘅饮品都可以任饮,柠茶/柠水/奶茶都有得叫,仲有菊花茶/豆浆/凉茶,当然仲有汽水啦,汽水仲要系可口可乐个啲,唔系啲7喜/百事.仲有必叫嘅炸馒头,真系好正,即叫即炸,每次叫都系新鲜热辣,仲好食过酒楼个啲~.火锅料就基本野,肉类特别推荐鲩鱼腩同鲜好牛肉,牛柏叶都好好味,渌缩晒水都可以咬得开,丸类推荐牛丸同芝士竹轮.5粒星推荐,最主要嘅原因系因为呢个价钱,佢都俾足料你食,绝对唔系劣食,不过真系一位难求嘅,平日过左7点一定要等位,等位都要等30-45分钟先有