2016-07-20
🌙🌙7点半前至抵放题!只需$89☀️☀️拿话明至抵放题 所以都唔好Expect好好食首先讲下环境先话说我地去到佢比左张望到唔错既风景位同都唔算太嘈既位置我地 但我地去到张枱既时候地下已经有旧垃圾系度,好彩待应都即刻拾好!放题通常都要等去,但系佢有张单写明系头单落晒order既时候等5mins就有嘢食😏😏所以好快有得食刺身👏🏼✌🏼️食物方面 质素就一般啦 ~ standard放题粟米蟹肉粥 不过无乜蟹味 🙅🏻鸡翼 卖相Ok 不过食落就有d血红未熟🙅🏻❣❣芝士波 就一定系放题必食 外脆内软 芝士流岀来😻😻佢既大板烧 单就写住1件 黎到就谂住同朋友share试下先 但点知黎到 1件既大板烧竟然系我1只食指既size 所以家食就一定要叫多啲而热辣辣同最好味 我就觉系芝士年糕(右上角)同牛柳粒啦😻 平时食放题我都唔钟意食d咁溜既嘢 但今次既芝士年糕真系热辣辣有晒流心 而且唔溜仲好好食tim😻😻刺身碗既大细都几细平时老链咁大既碗 依家只得汤碗既size 写15黎得5既道理 你唔系唔明阿😂但系水准都有翻咁上下嘅~ 鲜甜不过唔乜腥 出面有小量即食熟食 但食完入面都无乜意欲食出面因为太饱😂 甜品野饮茶都系自助
拿话明至抵放题 所以都唔好Expect好好食
食物方面 质素就一般啦 ~ standard放题 粟米蟹肉粥 不过无乜蟹味 🙅🏻
鸡翼 卖相Ok 不过食落就有d血红未熟🙅🏻
❣❣芝士波 就一定系放题必食 外脆内软 芝士流岀来😻😻
鲜甜不过唔乜腥
出面有小量即食熟食 但食完入面都无乜意欲食出面因为太饱😂
甜品野饮茶都系自助,雪糕味都整全
由于佢无雪柜雪野饮所以佢系会似大排档咁 一桶过 但我系见唔到有冰同水所以摸落去系纸包唔冻 罐装冻 感觉好奇怪😂 个度仲有木桶清酒 钟意饮杀ke既人可以试下😁
如果揾唔到位 又粮尾 又咁岩又就脚就都可以黎下啦😆平有平食
7点半前 $89 4人同行1人免费 2人同行1人半价