餐厅: 三姐海鮮飯店
资讯:

2019-07-23 1057 浏览
今日又去三姐度食好野!次次去到三姐都热情招待,佢d笑声真系好感染到人,不过最正既都系佢煮既野!同老公两个人帮衬左好多年,好多时都食佢地d招牌菜, 食到开始闷闷地 今日三姐亲自下厨 ,佢煮左蟹肉桂花翅 (其实系粉丝)煮得好干身 已经好小可有小煮 桂花翅煮得咁干身,今次加埋蟹肉,正啊!去三姐度食既特别之处系佢会自已发版煮d新野比我地食 , 由其我地呢d钟意饮下酒既人 食d小食送下酒 就已经好满足今次三姐竟然煮左我最钟意既鸡软骨 仲要系麻辣!叫我点舍得帮衬第二间! 今次试埋榄角骨 仲有碟炒菜,两个人够晒皮!!食到好饱佢地唔收加一 所以 今餐食左咁多野都系百零蚊落楼 都真系几抵食!!!
今日又去三姐度食好野!次次去到三姐都热情招待,
佢d笑声真系好感染到人,
不过最正既都系佢煮既野!
同老公两个人帮衬左好多年,
煮得好干身 已经好小可有小煮 桂花翅煮得咁干身,
今次加埋蟹肉,正啊!
蟹肉桂花翅

麻辣鸡软骨

今次试埋榄角骨 仲有碟炒菜,
两个人够晒皮!!
食到好饱
榄角骨