2021-06-18
去左mikiki食晚餐,呢间Tapas Brew绝对值得推介!因为样样都好食,服务环境又舒服,令人relax心情大好!呢间可以有室内室外坐位,外面晚上坐都好chill,今次拣左室内坐先,餐厅入面环境好欧陆风,几靓,又有大电视同大酒柜几吸引嘅,店员服务又好,又有礼貌,加了不少分!特别想赞一下 罗马生菜包牛小扒,好味!5成熟左右吧,仲保留肉汁,切到粒粒又方便食,就咁食已经好好味,又可以包生菜咁食,加埋特备酱汁,又一新口感,冇咁漏而且都好食!重点系价钱吾贵,绝对推介!再要特别赞一下 西班牙黑毛猪风干火腿野菌阔条面,原本谂住一般西餐厅,但都很优胜,上碟很香野菌忌廉的味道,热辣辣即嗌即整,而且阔条面条条都沾上了汁,很滑而且又有咬口,几正,另外黑毛猪火腿好食,食落有很香味道的!食得出靓货,用心之作,绝不马虎!好丫!满意!另外点了strawberry smoothie, 好大杯丫!味道好岩我口味,不会太甜,但又好香士多啤梨味,靓靓嘅,吾错,今晚食得很满足,好开心,会再帮衬,值得推介!