2019-09-26 248 浏览
蒸气火锅依排好hit, 揾到呢间新华苑酒家,仲要任食任饮,就去试下啦。一黎睇野饮先!好有款任饮的啤酒同汽水,店员同我讲,你尽情饮,唔好醉就得🤣🤣🤣自选海鲜有鲍鱼,大元贝,贵妃蚌同蛏子王,每一样都好新鲜,仲有海水味tim ar!但好食的点止海鲜,原来烧乳鸽都好好食!皮脆肉嫩,餐厅会送乳鸽同贝壳拼盆,估唔到三百蚊包咁多野!我地仲叫左手切和牛肉同牛肉粒,比起坊间的肥牛,佢的牛肉冇咁肥,仲好有牛味!鲜虾丸同自制鲜牛丸都好正,又爽口又弹牙!连埋鸡粥食,好惹味。至于鸡粥好绵,好有妈妈的味道,个水都岩岩好,唔会太稀,夹埋海鲜的味道,好正!由于太饱了,食唔落佢d甜品,下次一定要再来,食埋佢d蒸红枣糕!😬😬😬

鲜虾丸同自制鲜牛丸都好正,又爽口又弹牙!