2009-12-03 5 浏览
工友食评很久没有去老兰,友人从澳洲回来,就由佢发板去食饭﹗先来一支Carpineto Sangio,$328,酒精度平衡有果香,倾计又点可以无酒呢?食物方面,要了一个penne,成碟野呈绿色,卖相真系唔多掂,食落味道不香无味,好重油份,女仔来说真系麻麻地,油腍腍﹗再来一个Duck Pizza,饼底十分薄,面头的鸭片焗得好似㶶哂黑哂咁,好老实以鸭来做一个pizza是错配,无论佢用咩酱咩汁都系唔好食架喇﹗北京填鸭先岩我脾胃﹗下次一定不会再贪新鲜叫鸭批!两样都唔好食,以我地性格是弃之,最后送酒的竟然是用餐包,你话佢地0的野食有几好食真系可知一二﹗开支水要$58,好在最后佢计少左我个penne,埋单600蚊,野食很麻麻,环境算不错,下次都唔会来架喇﹗
工友食评

很久没有去老兰,友人从澳洲回来,就由佢发板去食饭﹗

Penne
DUCK PIZZA