2019-02-27 264 浏览
自己就好中意食麻辣火锅新年前见面书有介绍呢间 又有我中意食既豆腐串 新年便约好友到此食个便饭当开年佢半自助型式 小食同野饮 菜 菇果类都自己拿!食住小食等汤来鸡翼尖 木耳 拍青瓜 炸豆? 豆干?另外两样唔识不过都几好食啊!仲有汤都系自己拿 劲方便 减轻服务员负担成日唔理之余自己行下又食多点!!同友人选左个188餐加30蚊选左鸳鸯汤麻辣鸭血+沙爹😂两个都农味汤😂麻辣都够味 鸭血吸左辣汁真系好食 无得输个沙爹味都唔系好觉 不过浸菜果阵会食到阵沙爹应有既甜味 都唔错 捞下个沙爹汤果阵捞到只烂鸡脚 唔知系米姐系佢汤底既汤自己煲呢😂呢个系188个餐先送来既拼盘乜乜菌 牛颈脊 四粒牛丸牛同个乜菌都好食 牛劲嫩 个菌就好吸汁佢方便就系电话微信落单 唔洗写纸 几环保既姐系几似大陆咁不过碌下碌下都唔见有我想食既豆腐串我谂功夫烦 取消左鹅肠 草咩牛肉好滑呢个牛 又有香草既料味疯狂牛肉好多香辛料既牛肉其实好似乜大侠都有呢款牛肉呢度任食价都有呢正 唔错 又香 又辣 又嫩菊咩牛鞭都几劲下 第二朝好硬 功效好鸭血估唔到佢叫来既牛都几靓 纹路唔错有惊喜我谂呢间我都会再叫朋友仔来 值得一吃 咁既价钱
自己就好中意食麻辣火锅
佢半自助型式 小食同野饮 菜 菇果类都自己拿!
食住小食等汤来

鸡翼尖 木耳 拍青瓜 炸豆? 豆干?
另外两样唔识不过都几好食

同友人选左个188餐加30蚊选左鸳鸯汤