2005-09-30
29/9,放左工,同姑姐行完三越,原本想食Italian Tomato,但忽然谂起呢间餐厅,又好想食佢d寿司,所以改变计划,两个人六点几黎左呢度食。我自从第一次食时系帮衬开白沙道0既分店外,每次都帮衬呢间分店,但唔知大家觉得边间0既水准好d呢?琴晚可能因为早,所以唔多人,亦唔驶排队。有好多d侍应,可惜唔多斟茶,要自己叫。当然系坐回转位,叫左平时食开0个d,有:蟹柳寿司x2、三文鱼寿司x2、带子寿司,仲有扬物:炸虾同炸蚝。另外,见隔离台食舌拿鱼蓉手卷,好似几吸引,所以今次试左新野,就系舌拿鱼蓉寿司(大约系咁叫,唔系咁记得,$20)。都几好食,下之会再食。另外,今次好满足,因为第一次一个人食哂成碟蟹柳寿司,真系好味,正。平时通常同人分一碟食,食完梗系觉得唔够喉,今次感觉好好多。哈哈~~~~姑姐都觉得最正系蟹柳寿司。下次再带屋企人黎试先!!!!唔知几时又再黎呢?
下次再带屋企人黎试先!!!!
唔知几时又再黎呢?