餐厅: La Serre
资讯:

2022-06-13 87 浏览
今日同朋友嘅狗狗一齐去Dog friendly Cafe !我同朋友都好开心,因为难得可以带埋狗狗一齐去食😍其实系香港真系好少有Dog Friendly 既Cafe 架,所以揾到一间真系好开心!我哋一去到餐厅,餐厅请咗我哋嘅狗仔食小零食,有鸡肉同埋蚝干,狗仔食得好开心~我哋都好开心我哋同狗仔坐喺室外~ 室内就唔系狗仔范围~所以冇带狗狗嘅人士都可以坐喺室内~ 我哋叫咗一个全日早餐同埋一个芝士pancake~ 饮品叫咗冷压果汁,朋友叫咗橙汁,我就叫左好特别既羽衣甘蓝西柚汁,饮落似奇异果汁嘅味道~ 芝士pancake真系好特别!佢仲配埋两块好大嘅烟熏猪扒~个烟熏猪扒真系好好味!大大件!配埋太阳蛋真系好好味全日早餐有好多嘢食~ 有超大件烟熏猪扒,薯饼,炒蛋,肠仔,大啡菇,汉堡扒同埋烟肉!仲有好多沙律菜~ 食完真系好饱肚!