2020-05-30 977 浏览
👉🏻👉🏻无惧限聚令下大家都要聚一聚!GREYHOUND Cafe系fusion 泰菜,打开餐牌好多款食品。我哋叫咗十几款,由于太多,我重点讲吓较为特别嘅款式👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻薄切三文鱼配泰式辣汁~一入口嫩滑嘅三文鱼,配上泰式青汁,虽然话系辣汁,但我怕辣嘅人都觉得唔辣,食落香浓带一点清新,好特别🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻海鲜冬荫公炒缧丝粉~咬落香浓带少少酸,好开胃!配埋有一只手掌咁大嘅虎虾,好鲜甜。每一啖缧丝粉都挂满汁,加上有唔少海鲜配料,配合得「天衣无缝」,劲好食!极力推介🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻脆炸粟米饼配甜酸汁~外皮香脆,入口咬到一粒粒粟米,双重口感,味道不错,推🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻越式鲜虾鸡肉米纸卷~一拎起就黐住哂,抆开就散哂,食落好似鲜虾肠粉咁。无乜特别,个皮系失败之作🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️松露油炒杂菌~食落无松露香味,较淡口。旁边嘅法包唔脆,一啲都唔吸引又唔香。唯一可取之处就系𠮶一个香甜嘅焗蒜头🧄,好食又唔会食完口臭,正👍🏻鲜香煎牛柳粒配香蒜汁~牛柳煎到七成熟,好腍!味道无乜特别,普通嘅煎牛柳粒!泰式炸虾.鱼饼球、招牌脆炸单骨鸡翼、泰式小食拼盘、炸鱿鱼圈、风味炸薯条配蒜香汁~呢几款小食
👉🏻👉🏻无惧限聚令下大家都要聚一聚!

薄切三文鱼配泰式辣汁

海鲜冬荫公炒螺丝粉

脆炸粟米饼配甜酸酱

越式鲜虾鸡肉米纸卷

松露油炒杂菌

鲜香煎牛柳粒配香蒜汁

泰式炸虾.鱼饼球、招牌脆炸单骨鸡翼、泰式小食拼盘、炸鱿鱼圈、风味炸薯条配蒜香汁~呢几款小食无乜特别,普通嘅餐前小食。
泰式小食拼盘

泰式炸虾.鱼饼球
海鲜菠萝炒饭
海鲜菠萝炒饭~有两大件鲜菠萝,好香甜!炒饭同普通菠萝炒饭无乜分别!
带子.芦笋.香草宽面

带子.芦笋.香草寛面~芦笋爽脆,带子鲜嫩。如果你好钟意香草汁嘅草青汁,就啱食。
泰式银鱼柳意大利面

泰式银鱼柳意大利面~入口好浓嘅咸香味,意大利面弹牙,有少少银鱼柳碎,好特别。
温馨提示:如果唔钟意咸香浓烈味就唔好嗌啦!唔系个个都接受到。

呢间餐厅坐落好舒服,无压迫感。服务态度非常好!
薄切三文鱼配泰式辣汁
海鲜冬荫公炒螺丝粉