悅滿軒

House of Joy
同闺蜜吃饭当然要揾间坐得舒服,环境💯食物又高质嘅餐厅啦~~今次嚟咗系距离美孚地铁站上山8分钟既悦满轩😌😍正到dum一声~~又一加入我收藏list嘅餐厅😋餐厅整体蓝白双色,舒服干净😈 烤焗西班牙伊比利亚羊扒配自家制羊肉肠听人讲西班牙伊比利亚羊肉系世界上最优质的羊肉之一,食落果然肉质鲜嫩 嫩滑~个人认为自家制羊肉肠系亮点之一🫣好好味啊!加丄红菜头蓉可以中和咗羊肉既膻味,必试🤩😈 蟹肉扭指面配蟹膏蛋黄忌廉汁龙虾尾嘅肉质丰富、鲜美、细嫩得嚟又有一定嘅弹性,入口之后有一种浓郁嘅海鲜味😍同时仲有淡淡嘅甜味同微妙嘅鲜味。带子就大大粒,食落又鲜又甜😌😈 烤西班牙八爪鱼脚配苹果沙律,哈里萨汁烤八爪鱼🐙脚非常有嚼劲同鲜嫩,加上酸酸地嘅苹果沙律🥗好开胃啊😝😈 烤阿根庭红虾牛油果沙律配热情果油醋汁阿根廷红虾,牛油果,热情果汁要大力赞下呢个沙律🥗呢度啲海鲜真系好新鲜,食沙律就食得出😃红虾肉质鲜嫩、甜美加上牛油果🥑口感和质地非常柔滑,清新感十足❣️食下食下就不自觉地同闺蜜吹咗好耐水😗加埋个环境坐得好舒服😌💯分!
😈 烤焗西班牙伊比利亚羊扒配自家制羊肉肠
😈 蟹肉扭指面配蟹膏蛋黄忌廉汁
😈 烤西班牙八爪鱼脚配苹果沙律,哈里萨汁
😈 烤阿根庭红虾牛油果沙律配热情果油醋汁
阿根廷红虾,牛油果,热情果汁