2018-11-25
这里曾经系我既饭堂,因为沙田高档嘅餐厅唔多,同客食饭选择唔多,所以呢个地方系首选,大大话话都十几二十年。大约有一年冇食过,所以今天晚上就拜访一下,结果。。非常十分失望😞六点多,和食枱一半客都冇,服务员放下menu就走开咗,我们贪方便叫set menu,佢提醒我吔虽然credit card有discount,但系service charge 要按原价计算 ,真系大乡里第一次听到,既然都坐低咗 ,照食啦!先讲杯茶,应该系话我估应该系茶嘅饮料,冇味道又冇香味。第一个系澳洲鲍鱼,如果唔讲你一定食唔出呢个系鲍鱼,因为只有牛油味再上系龙虾 还可以啦 冇失望也冇惊喜 again 都系牛油味然后A5 和牛 我们点咗厚切同薄烧 叫五成熟最后系全熟 一滴血都冇 呢个水准真系接受唔倒可能要支持环保 问佢先至比纸巾 要再问先有湿纸巾 仲要每人一张 非常节约食完鉄板烧 应该要换呤一种茶 佢当然冇啦最有惊喜系椰子sorbet 本人对呢间店舖好有感情 水准下降至此 真的好心疼😔
先讲杯茶,应该系话我估应该系茶嘅饮料,冇味道又冇香味。
食完鉄板烧 应该要换呤一种茶 佢当然冇啦
最有惊喜系椰子sorbet