2021-10-01
2056 浏览
喺ICC做嘢做咗几年,老实讲试过圆方好多餐厅。除咗贵,都系贵,一啲都唔好食。。直到知道喺圆方开咗十里湘会,难得有新餐厅,梗系要来试一试佢啦因为系C区,所以可以5个人一枱。餐厅俾咗一张圆枱我哋,空间感十分足够,坐多两个都可以,而且系半开放式,都几方便倾偈。冷盘叫咗个口水鸡,识落比平时嘅口水鸡要辣少少,但非常好味道,好刺激到味蕾。跟住仲有小笼包,和牛煎饼,因为我哋五个人,所以可以额外每一样都加1件,小笼包同个煎饼都好Juicy, 食的时候要小心啊,因为好多热汤会流出来小菜叫咗两样,一个系炒紫淮山,另外嗌咗个花椒脆猪手,侍应话个猪手平时只有四件,所以我哋额外再加多一件。我想讲,个猪手系必定要叫的!最后叫咗个10里炒饭,微辣好嘢未!总括而言,餐厅环境舒适,侍应服务周到,食物味道质素满意,价钱适中,喺圆方终于揾到好野食!