2024-01-13 1369 浏览
嚟到这间位于热闹街市嘅咖啡馆,㗎嘛有点过瘾!佢𠮶碗香浓嘅蕃茄海鲜汤意粉,真系劲正😍!汤底醒胃,仲飘香洋葱同香草,简直系啱哂爱淡味清新嘅朋友。至于海鲜?我话你知啲虾仔、青口同鱿鱼,新鲜嘅唔得了,每啖都弹牙同鲜甜!再讲吓个照烧鸡沙律,份量大到惊人,够晒饱肚,而且呢个照烧鸡,烟熏香味喷鼻,啲菜又爽口得黎咁新鲜。至于烟肉辣椒意粉,啲烟肉香气迫人,辣椒嘅微辣好刺激味蕾,送俾啲爱挑战嘅朋友啦!最后提提你,佢哋啲窝夫,松脆又香甜,食一块,禁唔住要再嚟一块🙊。员工服务都算有礼貌,就算闸门位便窄啲,有时坐到隔篱桌都用唔着别扭!呢间咖啡厅,可能唔会静得嚟似图书馆,但你想揾个舒服角落,食啲嘢优雅感受下午茶时光,咁就啱哂啦!👌