2024-01-03 3836 浏览
啱啱去咗间餐厅食咗一顿真系让人回味无穷嘅涮涮锅。一落坐就被佢哋嘅药膳椰子鸡锅底吸引住,汤底清甜,而且啖啖都感觉到𠮶阵药材嘅香气,喝落去真系暖笠笠。喂,话说佢哋嘅美国Prime极上牛颈脊肉,质感弹牙得嚟肉味超浓,涮完锅直接入口,哗,瞬间觉得自己高登食神。仲有西班牙黑毛猪啊,肥瘦比例啱啱好,唔系太肥又够香,点滴味道都流露在𠮶舌尖之上。配料方面,佢个鲜枝竹真系咬落去够韧、够味,仲有手工韮菜饺同墨鱼春卷,劲入味,简直系口感之选。𠮶啲手工面啊,劲滑、弹牙,同汤底「咗嚟」就绝配!终于到甜品时段,个MÖVENPICK雪糕𠮶个香滑细腻,真系喺咁满足嘅一餐之后带嚟一个完美嘅结束。唔讲咁多啦,下次再约埋班friend黎探究下𠮶无限时间之旅啦,keep得住嘅肚皮准备好先!👍🍜🍲